Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 15:39

89 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΝΕΑΤΗΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Στις 22 Οκτωβρίου 1930 , το Πρωτοδικείο Κορίνθου αναγνώριζε την νομική υπόσταση του σωματείου "ο Τενεάτης"   Ο "Αθλητικός σύλλογος Αθηκίων  ο Τενεάτης" καταχωρήθηκε στο βιβλίο σωματείων με αύξοντα αριθμό 25 δυνάμει της αποφάσεως 982.

Σήμερα ο Τενεάτης μετρά πάνω από 90 αθλητές στις ακαδημίες και στο ανδρικό τμήμα το οποίο αγωνίζεται στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Κορινθίας.
  Καθως ο σύλλογος κλείνει τα 89 του χρoνια,θα μπορούσαμε να πούμε ότι από αυτόν έχουν περάσει εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες αθλητές οι οποίοι έχουν φορέσει και έχουν τιμήσει την φανέλα του,κάποιοι από αυτούς κοσμούν με τις φωτογραφίες τους τα αποδυτήρια της ομάδας μας,εμπνέοντας εκείνους που αγωνίζονται σήμερα,διότι για να ονειρευτεί και να πορευτεί  αυτή η ομάδα παίρνει δύναμη απ το βαρύ παρελθόν της που πολλές φορές εκτός από κίνητρο δημιουργεί  και απαιτήσεις.      

 89 χρόνια λοιπόν με τον Κούρο όπου πέρασε πολέμους,εμφυλίους,πείνα και κακουχίες καθώς απαρτιζόταν από τα παιδιά των Αθικίων...τα παιδιά σας ...που πάντα θα μαζεύονται στις "καρυδιές" να χτυπήσουν τα γόνατα και τους αγκώνες τους γιατί έτσι έμαθαν να ονειρεύονται...


                                                                   Χρόνια πολλά Τενεάτη!

Διαβάστηκε 543 φορές

Τελευταία άρθρα από τον/την Zaxos Lekkas